Oletko säästänyt tarpeeksi toteuttaaksesi unelmasi matkustamisesta ylellisimmällä mahdollisella tavalla? Oletko niin rikas, että ylellisyys ja loisto ovat viimeisiä asioita, joista haluat tehdä kompromisseja? Jos kyllä, tässä on 4 mahtavaa älypuhelinsovellusta, jotka auttavat sinua suunnittelemaan ylellisimmän loman itsellesi.
PrivateFly
Jos aiot mennä ylelliselle lomalle perheesi tai rakkaasi kanssa, mikä olisikaan parempi tapa määritellä luksusmatkailu kuin vuokrata oma yksityinen lentokone? Kyllä, jos ylellisyys ja ylellisyys ovat asioita, joista et ole valmis tekemään kompromisseja, mikään ei kerro ylellisyydestä paremmin kuin yksityinen suihkukone. PrivateFly on loistava sovellus, joka antaa sinulle pääsyn yli 8000 akkreditoidun yksityisen lentokoneen charter-verkostoon, joista voit valita, mukaan lukien välittömät hinta-arviot! Sovellus tarjoaa myös välähdyksen yksityisten suihkukoneiden kuvista sekä lyhyet kuvaukset ja tärkeät tilastot, mikä helpottaa valintaa. Lisäksi sovelluksessa on myös näppärä “Jet me home” -ominaisuus, joka näyttää välittömät lennot alueellasi. Voit verrata reaaliaikaisia hintoja ja saatavuutta muutamassa minuutissa ja myös varata suihkukoneen suoraan sovelluksesta!
JetSetter
Haluatko pysyä loistossa ja tyylissä parhaissa mahdollisissa lomakohteissa ja hotelleissa ollessasi lomalla? Jos kyllä, JetSetter on täydellinen sovellus sinulle. JetSetter on fantastinen sovellus, joka antaa käyttäjille pääsyn maailman suurimpiin lomakohteisiin, hotelleihin, loma-asuntoihin ja muihin matkapaketteihin. Sovellus tarjoaa myös tarjouksia jopa 60 %:n alennuksella viime hetken varauksista rantaloma-, hiihtokeskuksiin, 5 tähden hotelleihin, kylpyläkohteisiin ja muihin. Olipa kyseessä Las Vegasin paketit, ylelliset kenialaiset safarit, risteilyt, viinimaaviikonloput ja paljon muuta, JetSetter tarjoaa sinulle kaiken.
Risteilyaluksen kaveri
Tarkoittaako ylellisyys sinulle menoa ylelliselle risteilylomalle? Jos kyllä, Cruise Ship Mate on yksi sovellus, josta sinun on ehdottomasti tiedettävä. Ylellisyyttä ajatellen mikään ei ole parempaa kuin rentoutuminen runsaalla Cruise Line -risteilyllä, vierailla eksoottisilla saarilla ja ottaa aurinkoa. Cruise Ship Mate on loistava sovellus, joka toimii interaktiivisena risteilyoppaana ja auttaa sinua löytämään täydellisen risteilylinjan itsellesi. Se kattaa useimmat maailmankuulut Cruise Lines, mukaan lukien Disney Cruise Line, Oseania, Princess Cruises, Carnival Cruise Line, Royal Caribbean ja paljon muuta. Voit tarkastella arvosteluja, kuvia, kansisuunnitelmia, risteilyreittejä, risteilyaktiviteetteja ja paljon muuta. Käyttäjät pääsevät jopa käsiksi risteilysataman tietoihin, kuten historiaan, karttoihin, paikallisiin säätietoihin ja niin edelleen.
Tilaushuviveneet
Haluatpa sitten nauttia Kreikan ja Thaimaan eksoottisista saarista, tutustua Espanjan ja Ranskan upeisiin rannikoihin tai nauttia auringosta Karibian turkoosilla vesillä, ihanteellinen tapa matkustaa loistossa ja tyylissä on vuokravene. Charter Yachts on hämmästyttävä sovellus, joka auttaa sinua löytämään täydellisen huviveneen ylelliseen lomaasi. Olipa kyseessä super-eliittipurjevene, moottorivene tai ylellinen katamaraani, sovellus tuo kaikki mahdolliset charter-huviveneiden tiedustelut sormiesi ulottuville. Suunnittele seuraava ylellinen huvivenematkasi selaamalla arvosteluja, kuvia, mukavuuksia, hintoja, saatavuutta ja niin edelleen. Epäilemättä tämä näppärä sovellus on paras tapa varata huvivenevuokraus, josta olet aina haaveillut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *