Tiesitkö, että Facebookin avulla saat hyviä vinkkejä tuholaistorjuntaan? Facebook saattaa olla yleisesti tunnettu sivusto, jossa voit olla vuorovaikutuksessa ystävien kanssa ja jopa katsella jaettuja videoita. Mutta siellä on myös hyviä tuholaistorjuntasivuja. Joten jos sinulla on Facebook-tili, sinun kannattaa tutustua seuraaviin sivuihin:
• Ilmaiset tuholaistorjuntavinkit – Yksi helpoimmin saatavilla olevista tuholaistorjunnan Facebook-sivuista on sivu, Free Pest Control Tips. Se ei näytä paljolta, varsinkin kun sillä on vain alle kaksikymmentä seuraajaa. Mutta sivun ylläpitäjä väittää olevansa tuholaistorjunnan asiantuntija ja olisi valmis antamaan sinulle hyviä neuvoja, kun olet lähettänyt hänelle viestin. Älä epäröi laittaa viestiä.
• Termiittihävittäjäsi – Toinen hyvä sivu Facebookissa on tuholaistorjunta. Se on yhteisön sivu, jota näyttää olevan asiantunteva termiittihävittäjä. Tilin ylläpitäjä jakaa upeita linkkejä termiittien tuhoamista koskeviin artikkeleihin. Asiantuntija kokoaa myös erilaisia videolähteitä, jotta seuraajat saavat tietää enemmän termiiteistä – miten ne elävät ja miten ne voidaan tappaa. Tuoreimmat uutiset ympäri maailmaa termiiteistä ovat myös esillä.
• Vihjeitä rotan torjuntaan – Toinen sivu, jota sinun tulee seurata, on Vihjeitä rotan hallinnasta. Sivulla on useita artikkelilinkkejä, joista saat upeita vinkkejä rotan torjuntaan. Mutta sen lisäksi, että opit estämään rottatartunnan, saat myös viihdyttää muita rottia käsitteleviä kirjoituksia ja videoleikkeitä. Se on keskitetty sivusi, jos haluat todella laajentaa tietojasi rottatartunnoista.
• Me vihaamme hämähäkkejä – niille, jotka pelkäävät hämähäkkejä tai araknofobiaa, on tämä sivu, We Hate Spiders. Hämähäkit ovat hyvin yleisiä kodeissa. Kukaan ei halua nähdä kahdeksanjalkaista friikkiä kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa tai muualla kotonaan. Tämä sivu on tarkoitettu niille, jotka jakavat yhteisen kiinnostuksen hämähäkkien vihaamiseen. Tämä on myös hyvä lähde vihjeille hämähäkkien hallintaan. Ja jos rakastat meemejä, nautit tästä sivusta, koska järjestelmänvalvoja näyttää olevan meemien ystävä.
• We Hate Rats – Tämä on myös toinen yhteisön sivu niille, jotka jakavat yhteisen inhoa rottia kohtaan. Ei ole yllätys, miksi rottia pidetään ilkeänä olentoina, koska ne ovat meluisia, haisevia ja terveydelle haitallisia. Tällä sivulla jaetaan artikkeleita rottien karkottamisesta tai poistamisesta kotoa. Joskus kuvia julkaistaan pelkästä inhosta rottia kohtaan. Siellä on myös artikkeli sovelluksesta, joka voi auttaa karkottamaan rotat pois kotoa.
Jos sinulla on Facebook-sivu, älä epäröi seurata näitä sivuja. He voivat varmasti antaa sinulle paljon tietoa tuholaistorjunnasta. Älä myöskään epäröi soittaa hävittäjälle, varsinkin jos luulet, että kotonasi on todella paha tuholaisongelma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *