Perinteinen sisustus on suunnittelumalli, jota monet ihmiset rakastavat. Sitä voidaan soveltaa mihin tahansa talon alueeseen, oli se sitten makuuhuone, keittiö, olohuone tai jopa kylpyhuone. Pidätkö myös perinteisestä sisustussuunnittelusta? Seuraavilla sivuilla voit saada hyviä ideoita perinteiseen sisustukseen:
Perinteiset lattiat ja designkeskus
Yksi perinteisten sisustusvihjeiden lähteistä on Perinteiset lattiat ja Design Center -sivu. Tämän sivun pääpaino on ilmeisesti lattia. Mutta siinä ei ole ongelmaa, varsinkin kun lattia on yksi tärkeimmistä näkökohdista sisustussuunnittelussa. Ja itse asiassa lattialla on suuri rooli perinteisessä suunnittelussa. Tällä sivulla voit katsoa, miten lattiat on sisustettu perinteisen ilmeen saavuttamiseksi.
Makuuhuoneen suunnitteluideoita
Oletetaan, että suunnittelet erityisesti makuuhuoneesi remonttia. Sitten sivu, josta saatat haluta pitää, on Makuuhuoneen suunnitteluideat. Sillä on yli kolme tuhatta tykkäystä, ja sen seuraajat ovat ottaneet viestit positiivisesti vastaan. Viestit pyörivät vain valokuvien ympärillä, ja niitä on melko vähän. Nämä valokuvat ovat kuitenkin erittäin mielenkiintoisia ja saattavat jopa antaa sinun luoda luovia ideoita itse. Viestit eivät kuitenkaan ole säännöllisiä.
Perinteinen sisustus ja sisustus
Toinen hyvä sivu, josta pidät, on perinteinen sisustus ja sisustus. Se on hyvä suunnitteluvinkkien lähde, koska siinä on joitain hyviä kuvia, joita voit tarkistaa. Myös kourallinen artikkeleita perinteisestä sisustussuunnittelusta jaetaan. Sivusto on melko uusi ja siksi kannattaa laajentaa sitä ja edistää perinteistä sisustussuunnittelua. Seuraa tätä sivua ja jaa se muille sisustuksen ystäville.
Keittiön suunnitteluideoita
Jos aiot sisustaa keittiötäsi, tämä on sivu, johon sinun kannattaa tutustua. Kitchen Design Ideasissa on paljon valokuvia ja artikkeleita, joiden avulla voit antaa keittiöllesi perinteisen ilmeen. Ja saatat jopa haluta tutustua muihin suunnittelutyyleihin, jotka eivät ole luonteeltaan “perinteisiä”. Sivu on myös erikoistunut esittelemään keittiöitä, jotka ovat nykyaikaisia ja siirtymätyylejä. Sillä on yli kuusisataa tuhatta tykkäystä.
Kylpyhuoneen suunnittelu
Kylpyhuone on yleensä kodin alikehitellyin osa. Mutta muutaman Bathroom Design -sivun vinkin avulla saat varmasti parhaan näköisen kylpyhuoneen, jonka voit koskaan saada. Sillä on yli kymmenen tuhatta seuraajaa. Ja mikä on mielenkiintoista, monet sen seuraajat jakavat jopa omia suunnitteluideoitaan – joista suurin osa on otettu muista hyvistä lähteistä ympäri Internetiä. Sen lisäksi, että opit koristelemaan perinteisellä mallilla, voit myös erikoistua muihin suunnittelumalleihin tällä sivulla.
Ennen kuin remontoit kotisi osia, varmista, että kirjaudut Facebookiin ja katso nämä sivut huolellisesti. Niiden seuraaminen olisi jopa parempi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *