Ruoanlaiton oppiminen on maaginen itsensä löytämisen matka, ja italialaisen ruoan valmistamisen oppiminen tekee siitä entistä herkullisempaa. Aloittaminen on kuitenkin aina haastavaa. Italialainen ruoka on eloisaa keittiötä, joka käyttää tuoreita raaka-aineita runsaiden ruokien valmistukseen, ja vuosia sitten lomalla maistelemiesi makujen uudelleen luominen ei välttämättä ole niin helppoa. Onneksi verkko on täynnä mahtavia resursseja, joista on apua kaikille italialaisen ruuan valmistamisesta kiinnostuneille, aloittelijoista kokeneille cucinan mestareihin.
Kaikki reseptit
Kuten nimestä voi päätellä, Allrecipes.com on erinomainen reseptien lähde. Kadonnut isoäidin pastaresepti? Ei hätää. Etsi Allrecipes.com -sivustolta samanlainen tai jopa parempi vaihtoehto. Sivustolla on yksi suurimmista online-reseptitietokannoista, jonka pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi jokaiselle aloittelevalle italialaiselle kokille. Parasta on, että yhdelle ruoalle, kuten munakoisoparmigianolle, on olemassa useita reseptejä, joten jos resepti vaikuttaa epäilyttävältä, ohita se ja siirry seuraavaan. Aina tulee seuraava.
Evernote ruoka
Evernote-ruoka on kuin ruokapäiväkirja, joka auttaa sinua dokumentoimaan edistymistäsi kokina tallentamalla kuvia ruoastasi mukana tuleviin muistiinpanoihin. Jaa ylpeytesi ystävien ja perheen kanssa jakamistoimintojen kautta tai pidä se vain silmäsi edessä. Jos sinulla on ystäviä, jotka pitävät myös italialaisen ruoan laittamisesta, vaihda muistiinpanoja Evernote Foodiin ja jaa myös suosikkireseptisi. Niille, jotka pitävät enemmän ulkona syömisestä, Evernote Food on myös erinomainen tapa seurata kokeilemiasi ravintoloita.
Italialaista ruokaa ikuisesti
www.italianfoodforever.com on verkkosivusto, joka vastaa rakkauskirjettä italialaiseen ruokaan. Sivusto on loistava resurssi italialaisille ruuan ystäville, sillä se tarjoaa laajan kokoelman klassisia italialaisia reseptejä sekä muuta tietoa italialaisesta ruoanlaitosta ja Italiasta yleensä. Saatat myös olla kiinnostunut perinteisiä italialaisia festivaaleja koskevista artikkeleista ja niihin liittyvistä ruoista.
Anna Marian avoin keittiö
Upea verkkosivusto, jossa on paljon kuvitettuja reseptejä niille, jotka pitävät kuvista sanojen sijaan. www.annamariavolpi.com on loistava italialaisten reseptien arkisto, joka sisältää monia artikkeleita tiettyjen tunnettujen italialaisten ruokien, kuten Tiramisun, alkuperästä. Sivustolla on myös useita informatiivisia artikkeleita italialaisen ruoanlaiton perusteista. Pakollinen luettava kaikille, jotka haluavat syvällisempää tietoa italialaisesta ruoasta ja sen taustalla olevasta runsaasta kulttuurista ja perinteestä!
Zagat
Lopuksi, jos kaikki muu epäonnistuu (tai jos keittiösi on valitettavasti muuttunut kyteväksi mustaksi massaksi), ulkona syöminen on aina vaihtoehto. Zagat on kokoelma ravintola-arvosteluja, jotka ovat haettavissa sijainnin ja/tai keittiön mukaan. Käytä sitä etsiessäsi täydellistä italialaista ravintolaa lähistöltä korvataksesi epäonnistuneen keittiöyrityksesi ja ehkä saada inspiraatiota seuraavaa kertaa varten. Onnea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *