Kellarikerros on yksi kodin monipuolisimmista tiloista ja sitä käytetään moniin toimintoihin. Jotkut muuttavat kellaristaan kellareihin, kotiteattereihin tai jopa kuntosaleihin. Saatat olla yksi niistä, jotka suunnittelevat kellarin remonttia. Mutta ennen kuin aloitat kellarin remontin, on tärkeää, että lisäät ensin tietoasi sisustussuunnittelusta. Nyt on olemassa paljon verkkosivustoja, joista voit saada hyviä sisustusvinkkejä. Mutta tiesitkö, että voit saada ne myös Facebookista?
DesignYourBasement.com
Tämä on tietyn samannimisen verkkosivuston virallinen Facebook-sivu. Joten odota, että suurin osa sen viesteistä on tullut ja tulee tuolta verkkosivustolta. Tällä sivulla on valtava määrä upeita kellarin suunnitteluideoita, joista voit nauttia. Valokuvat on ryhmitelty albumeihin ja siksi niitä on erittäin helppo selata. Myös suosituilta sisustussivustoilta, kuten Houzz, tulevat artikkelit ja viestit ovat myös esillä. Päivityksiä julkaistaan kohtuullisesti.
Kellarin suunnitteluvinkkejä
Basement Design Tips on myös toinen hyvä sivu, jota kannattaa harkita. Siinä on hyvä yhdistelmä valokuvia ja hyvää luettavaa. Tutustu niihin, jotta voit inspiroitua kehittämään omia kellariideoitasi. Jaetaan myös muita hyödyllisiä linkkejä, joista kellarin remontoijat olisivat hyödyllisiä. Siellä on esimerkiksi linkki, mistä älypuhelinsovelluksista voi olla hyötyä kellarin remontoijille. Sivulla jaetaan myös linkkejä upeisiin kellarikoristeisiin. Tämä sivu on uusi, joten ole yksi niistä, jotka voivat laajentaa sitä.
Sisustussuunnittelulehti
Sisustuslehden sivu on samannimisen julkaisun virallinen FB-laajennus. Toisin kuin muiden aikakauslehtien virallisilla FB-sivuilla, täällä olevat viestit eroavat IDM-numeroista. Viestit tulevat useista verkkolähteistä, eivät pelkästään IDM-ongelmista. Todennäköisesti tältä sivulta olisi sinulle hyötyä, jos olet kellarin remontoija, että pääset näkemään, kuinka huonekalut voidaan järjestää luovasti, olettaen, että laitat huonekaluja kellariisi.
Decor-Rest-huonekalut
Ehkä sinulla on vaikeuksia päättää, mitkä tuolit, sohvat ja pöydät sijoittaisit kellariisi. No, saatat haluta saada muutamia vinkkejä Décor-Rest Furniturelta. Tämä sivu voi valokuvien kautta antaa sinulle monia hienoja ideoita huonekalujen valintaan ja järjestelyyn. Yli tuhat FB-käyttäjää seuraa tätä sivua ja suurin osa heistä on esittänyt omia suunnitteluideoitaan. Halutessasi voit esittää myös omia suunnitteluideoitasi.
Ideoita seinän sisustukseen
Wall Décor Ideas on myös toinen hyvä sivu, johon voit tutustua. Sen tavoitteena on auttaa kaikkia, joilla on vaikeuksia sisustaa seiniä. Tietysti kellarin remonttia tehdessä on myös varmistettava, että siinä on hyvännäköiset seinät, eikö niin? Tältä sivulta saat ideoita seinäsi koristeluun. Useita valokuvia on lähetetty ja ne on järjestetty luokkiin, jotta niitä on helppo katsella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *